CloudWorks is hét nieuwsplatform voor Nederlandse cloud-experts

CloudWorks houdt Nederlandse IT-specialisten op de hoogte van de razendsnelle ontwikkelingen in de cloud-markt. Onze gespecialiseerde redacteuren schrijven over innovatieve oplossingen en ontwikkelingen in de taal van de 3.500+ beslissers in deze doelgroep. Daarnaast biedt CloudWorks een podium voor onder andere IT-vacatures en IT- en Cloud evenementen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Download de mediakaart of lees verder.

Mediakit 2023 Bezoek het platform Bekijk het vakblad

Kerncijfers

De impact van CloudWorks in cijfers:

0

volgers op social media

0

4 magazines per jaar

0

oplage magazines

0

nieuwsbrieven per maand

0

abonnees op onze digitale nieuwsbrieven

0

unieke websitebezoekers per maand

0

websitebezoeken per maand

Rashid Niamat

Lead editor Rashid Niamat over CloudWorks

“CloudWorks verbindt leveranciers, distributeurs en resellers in de Nederlandse Cloud IT.”

CloudWorks behandelt moderne oplossingen op het gebied van cloud­computing die helpen om IT-omgevingen ingrijpend te moderniseren en toekomst­bestendig te maken. IT-omgevingen van bedrijven en organisaties verhuizen immers steeds meer naar de cloud. Dat maakt CloudWorks relevant voor managers en professionals die verantwoordelijk zijn voor de IT binnen hun organisatie.

CloudWorks informeert op onafhankelijke en journalistieke wijze over producten, diensten, leveranciers en techniek die helpen bij het nemen van investeringsbeslissingen. De interesses van de lezers komen terug in de thema’s van CloudWorks in 2022: Hybrid Cloud, Connectiviteit en Data.

Neem contact op Gratis ontvangen

Onze Diensten

CloudWorks helpt o.a. met de verspreiding van:

Bedrijfsnieuws

De redactie van CloudWorks staat in nauw contact met alle belangrijke spelers in de markt en doet verslag van toetredingen, fusies, overnames en aanstellingen die de markt in beweging zetten.

Branding

CloudWorks doet objectief verslag van buitengewone prestaties van bestuurders en specialisten in de Nederlandse cloud-markt. En publiceert hierover in het vakblad, op de website en social media.

IT Vacatures

CloudWorks bereikt 5.000+ IT-specialisten en ervaren bestuurders actief in Nederland op het gebied van cloudcomputing. Zo weet je zeker dat jouw vacature door veel potentiële kandidaten gezien wordt.

Trends & Innovaties

CloudWorks volgt cloud ontwikkelingen op de voet, informeert de doelgroep en biedt een podium voor innovatieve oplossingen op het gebied van digitale infrastructuur.

Events

Organiseert jouw bedrijf binnenkort een belangrijk evenement? Of wil je jouw expertise tentoonstellen aan ons publiek? Ook dat is bij CloudWorks geen enkel probleem.

Ronde Tafelgesprekken

LuteijnMedia organiseert Ronde tafel gesprekken met C-level managers, die werkzaam zijn in dezelfde branche. Zij wisselen hun ervaringen en marktvisie met elkaar uit. Wij doen objectief verslag en verspreiden hun inzichten via onze communicatie­kanalen.

“Eric is gedreven en zeer goed ingevoerd in de indirecte distributie van IT services. Hij heeft een enorm netwerk en bereik. Met hulp van hem is het Xelion gelukt in de afgelopen jaren een succesvol partnerkanaal te ontwikkelen.”

Arthur van den Ende
Directeur Xelion

PR met garantie op plaatsing én bereik

Vertel je verhaal aan duizenden IT-specialisten

LuteijnMedia doet objectief verslag van belangrijke ontwikkelingen in de Nederlandse IT. En via onze platforms zorgen wij ervoor dat jouw boodschap aankomt bij jouw doelgroep. Wil jij dat ook? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.