Infosecurity Magazine is hét nieuwsplatform voor informatie­beveiliging

Op het snijvlak van technologie en beleid informeert Infosecurity Magazine 3.500+ Nederlandse CISO's, CTO's, managers en professionals verantwoordelijk voor de informatie­beveiliging in hun organisatie over recente ontwikkelingen op het gebied van informatie­beveiliging. Daarnaast plaatsen wij vacatures en evenementen van onze partners op onze website, een mooie manier om security specialisten en bedrijven samen te brengen. Wil je meer weten? Download dan de mediakaart of lees verder.

Mediakit 2023 Bezoek het platform Bekijk het vakblad

Kerncijfers

De impact van Infosecurity Magazine in cijfers:

0

magazines per jaar

0

oplage magazines

0

nieuwsbrieven per maand

0

abonnees op onze digitale nieuwsbrieven

0

unieke websitebezoekers per maand

0

websitebezoeken per maand

Lead editor Edwin Feldmann over Infosecurity Magazine

“Infosecurity Magazine is een onafhankelijk platform over informatie­beveiliging.”

Infosecurity Magazine is een platform dat zich beweegt op het snijvlak van technologie en beleid. Security en informatiebeveiliging staan altijd centraal en er is aandacht voor innovatieve oplossingen op het gebied van onder andere cryptografie, authenticatie-oplossingen en besturingssystemen die helpen met het beveiligen van de IT-omgeving. Lezers van Infosecurity Magazine zijn als manager of professional verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging.

Infosecurity Magazine informeert onafhankelijk en journalistiek over producten, leveranciers en technieken en helpt lezers bij het nemen van investeringsbeslissingen. Het platform biedt artikelen in het vakblad, op de website en in de nieuwsbrief en lezers blijven via de resultaten van de jaarlijkse Nationale Cyber Security Monitor en expertsessies op de hoogte van de ontwikkelingen in hun vakgebied. De interesses van de lezers komen terug in de thema’s van Infosecurity Magazine in 2022: Veilig hybride werken, OT- en IT-netwerken, ransomware, privacy, cloud- en applicatie-security en dataprotectie.

Neem contact op Gratis ontvangen

Onze Diensten

Infosecurity Magazine helpt Telecom- & IT-organisaties bij uiteenlopende marketing­vraagstukken:

Bedrijfsnieuws

Infosecurity Magazine onderhoudt goede contacten met belangrijke stakeholders van alle Nederlandse ICT-security leveranciers. Wij zijn dan ook als een van de eerste op de hoogte van bedrijfsuitbreidingen, fusies, overnames en ander bedrijfsnieuws dat de markt niet mag missen.

Productnieuws

Levert jouw bedrijf producten of oplossingen op 't gebied van informatie­beveiliging? Infosecurity Magazine is als geen ander in staat jouw doelgroep te informeren en activeren. Neem contact met ons op voor de (zeer diverse) mogelijkheden.

Events

Infosecurity Magazine stimuleert kennisuitwisseling tussen security specialisten tijdens Ronde Tafelgesprekken, expertsessies en netwerkbijeenkomsten. Wil je liever jouw eigen evenement onder de aandacht brengen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

IT Vacatures

Ben je op zoek naar security specialisten? Infosecurity Magazine staat via haar vakblad, website en Social Media kanalen in nauw contact met ruim 3.500 kandidaten. Wij delen jouw vacature en zorgen er met “Employer Branding” voor dat jouw ideale kandidaat weet waarom hij/zij voor jou moet kiezen.

Branding

Infosecurity Magazine brengt de belangrijkste mensen in jouw organisatie onder de aandacht bij 3.500+ beslissers en influencers in jouw doelgroep. Zo wordt hij/zij op iedere netwerkbijeenkomsten herkent en blijven LinkedIn berichten nooit meer onbeantwoord.

Markt­ontwikkelingen

Ontwikkelingen in de informatiebeveiliging volgen elkaar nog steeds in razendsnel tempo op. Infosecurity Magazine zorgt voor objectieve verslaggeving waarbij alle security onderwerpen worden behandeld en apart worden belicht.

“Eric is gedreven en zeer goed ingevoerd in de indirecte distributie van IT services. Hij heeft een enorm netwerk en bereik. Met hulp van hem is het Xelion gelukt in de afgelopen jaren een succesvol partnerkanaal te ontwikkelen.”

Arthur van den Ende
Directeur Xelion

PR met garantie op plaatsing én bereik

Vertel je verhaal aan duizenden IT-specialisten

LuteijnMedia doet objectief verslag van belangrijke ontwikkelingen in de Nederlandse IT. En via onze platforms zorgen wij ervoor dat jouw boodschap aankomt bij jouw doelgroep. Wil jij dat ook? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.