Over LuteijnMedia

Doorgewinterde IT redacteuren met veel kennis van de IT en ieder een eigen specialisme.

We kennen de markt, zijn op de hoogte van de laatste stand van zaken en zijn uw sparringpartner bij het schrijven van redactionele stukken. Met onze communicatiekanalen bereiken we 90% van de beslissers in de Nederlandse IT- en Telecommarkt in de Benelux.

Onder aanvoering van Eric Luteijn, doen de redacteuren van LuteijnMedia dagelijks objectief verslag van de gebeurtenissen die het Nederlandse IT landschap in beweging zetten. Of het nu een productlancering of overname betreft; LuteijnMedia is er als eerste bij. Het is daarom niet gek dat duizenden Nederlandse IT-professionals en C-level managers op ons vertrouwen voor hun dagelijkse dosis vaknieuws.

Toch is de commerciële waarde van ons journalistieke werk maar een deel van wat ons publiek aan ons bindt. De échte kracht van onze platforms schuilt in de relatie die wij met onze lezers hebben. We spreken namelijk niet alleen dezelfde taal en delen niet alleen dezelfde passie. Nee, wij kennen onze lezers. En zij kennen ons. Persoonlijk. Dát is LuteijnMedia; het grootste netwerk van IT-professionals in Nederland.

Eric Luteijn

Managing Director en uitgever

Eric Luteijn heeft meer dan 30 jaar ervaring in de sales en marketing, voornamelijk in de uitgeverij- media branche. Zijn omvangrijke ervaring én warme netwerk in het telecom en IT werkveld, 25.000 LinkedIn contacten in combinatie met het eigenaarschap van meerdere titels met verschillende aandachtsgebieden in de ICT maken hem en LuteijnMedia tot een zeer gewilde mediapartner in de Benelux.

Rashid Niamat

Lead editor CloudWorks en webredacteur

Rashid Niamat is al meer dan 25 jaar werkzaam in de IT en Public Relations. Kernactiviteiten van Rashid zijn PR, marktonderzoek, strategische analyses, en het schrijven en de redactie op het gebied van privacy, security, reguliering en hosting evenementen. Rashid is binnen LuteijnMedia verantwoordelijk voor alle webredactie, het schrijven van teksten voor de verschillende platforms, het leiden van Ronde Tafels en meer.

Ingrid van Bijsterveld

Mediacoördinator en projectmanager

Ingrid van Bijsterveld was 14 jaar actief in de ICT. Waarvan 12 jaar in managementfuncties bij KPN en 2 jaar als IT consultant. Daarna was zij community manager SES Skype for Business, heeft zij ICT evenementen georganiseerd en projecten geleid voor een uitgever van een ICT vakblad. Ingrid werkt sinds oktober 2021 voor LuteijnMedia in de rol van projectmanager en mediacoördinator.

Edwin Feldmann

Lead editor Infosecurity Magazine en redacteur

Edwin Feldmann is een ervaren IT-journalist met een passie voor security- en privacy-onderwerpen. Met een vast team van Eric Luteijn werkt hij daarom mee aan Infosecurity magazine en CloudWorks. Daarnaast is hij redacteur voor ITchannelPro.

Michiel van Blommestein

Lead editor Circulaire-IT en redacteur

Michiel van Blommestein is freelance journalist en copywriter die sinds 2007 over de ICT-branche schrijft. Daarnaast is hij correspondent in Polen voor verschillende landelijke media. In 2022 is hij aangesteld als lead Circulaire-IT voor LuteijnMedia, daarnaast schrijft Michiel voor ITchannelPRO en de andere platforms.

Robbert Hoeffnagel

Lead editor en moderator DatacenterWorks

Robbert Hoeffnagel is al meer dan 30 jaar hoofdredacteur bij de grotere ICT vakbladen van Nederland. Hij heeft een groot netwerk in en veel kennis van de datacenter branche. Op dit moment is hij de lead editor van DatacenterWorks bij LuteijnMedia en moderator van de expertsessies.

Hans Steeman

Redacteur voor meerdere platforms

Hans Steeman is freelancejournalist met ervaring in de telecommunicatie en IT. Hij is begonnen als redacteur bij het maandblad Elektuur, sinds 2000 werkt hij als freelance journalist voor diverse media. Dit doet hij naast zijn werk bij een groot Telecombedrijf. Hans heeft een groot netwerk in de telecom en bezoekt jaarlijks internationaal vele bedrijven in de IT-branche. Voor LuteijnMedia schrijft Hans met name voor ITchannelPRO.

Marjolijn Luteijn

Financieel administrateur

Marjolijn Luteijn is verantwoordelijk voor alle financiële processen binnen LuteijnMedia en aanspreekpunt voor zowel klanten als leveranciers als het gaat om facturen en betalingen. Zij combineert dit met haar werk bij een advocatenkantoor.

Onze Partners

LuteijnMedia werkt samen met:

In4Leads

In4Leads is het lead development bureau voor IT- en aanverwante markten. Hoogwaardige leadgeneratie op basis van kennis, kwaliteit en proactiviteit. Nieuwe business. Dat beloven we.

Bezoek de website

Make Marketing Magic

Een marketingbureau dat ondernemers helpt om te groeien door middel van resultaatgerichte marketing en slimme processen. Van content tot advertising en van data tot strategie.

Bezoek de website

Events2Be

Een specialist in events en incentives met impact. Goed in eventmarketing en concept ontwikkeling. Events2be organiseert corporate events, vernieuwende workshops, incentives en bedrijfsuitjes.

Bezoek de website

Mediacontent.nu

Mediacontent.nu is een nieuwsplatform dat journalisten, bedrijven, PR-bureaus en uitgeverijen met elkaar verbindt. Het team ondersteunt bedrijven met creatie en distributie van hun nieuws en verhalen.

Bezoek de website

PB7

PB7 levert marktonderzoek en consultancy diensten voor IT bedrijven. PB7 is gespecialiseerd in datacenters. Met de Dutch Datacenter Index (DDI) brengt Pb7 Research in samenwerking met DatacenterWorks de activiteiten binnen de Nederlandse datacenters kort en krachtig in beeld.

Bezoek de website

PR met garantie op plaatsing én bereik

Vertel je verhaal aan duizenden IT-specialisten

LuteijnMedia doet objectief verslag van belangrijke ontwikkelingen in de Nederlandse IT. En via onze platforms zorgen wij ervoor dat jouw boodschap aankomt bij jouw doelgroep. Wil jij dat ook? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.