datacenter works
DatacenterWords
datacenter works
DatacenterWords
datacenter works
DatacenterWords

DatacenterWorks is het (enige) kennisplatform voor Nederlandse datacenter-specialisten

DatacenterWorks voorziet ruim 5.000 managers en professionals verantwoordelijk voor de technische infrastructuur in datacenters of computerruimtes van het laatste nieuws op de belangrijke en actuele thema’s. Ook organiseert DatacenterWorks netwerkbijeenkomsten en expertsessies rond actuele thema’s. Wil je meer weten over hoe wij jouw product of dienst onder de aandacht kunnen brengen bij deze doelgroep? Download dan de mediakaart of lees verder.

Mediakit 2022 Formule DatacenterWorks Bezoek het platform Bekijk het vakblad

Kerncijfers

De impact van DatacenterWorks in cijfers:

0

volgers op social media & LinkedIn

0

magazines per jaar

0

oplage magazines

0

nieuwsbrieven per maand

0

abonnees op onze digitale nieuwsbrieven

0

unieke websitebezoekers per maand

0

websitebezoeken per maand

Lead editor Robbert Hoeffnagel over DatacenterWorks

“DatacenterWorks verbindt managers en professionals verantwoordelijk voor de technische infrastructuur in datacenters of computerruimtes met leveranciers, regelgevers en elkaar.”

DatacenterWorks is het enige Nederlandstalige platform dat zich volledig richt op de technische infrastructuur van datacenters en server- en computerruimtes. Lezers van DatacenterWorks zijn managers en professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, bouwen en beheren van die technische infrastructuur.

DatacenterWorks informeert op onafhankelijke en journalistieke wijze, organiseert met deskundigen en leveranciers fysieke en online expertsessies en doet onderzoek op het gebied van actuele thema’s. Zo helpt DatacenterWorks lezers bij het nemen van de juiste investeringsbeslissingen. De thema’s van DatacenterWorks in 2022 zijn bekabeling, Energie/UPS, Koelen, Veiligheid, Connectiviteit, Infrastructuur management, Onderhoud en Monitoring.

Neem contact op Gratis ontvangen

Onze Diensten

DatacenterWorks helpt o.a. met de verspreiding van:

Bedrijfsnieuws

DatacenterWorks onderhoudt warm contact met belangrijke stakeholders van alle Nederlandse datacenters. Wij zijn dan ook als een van de eerste op de hoogte van bedrijfs­­uitbreidingen, fusies, overnames en ander bedrijfsnieuws dat de markt niet mag missen.

Productnieuws

DatacenterWorks bereikt maandelijks alle datacenters in Nederland en IT managers en professionals met eigen datacenters. En informeert hen op objectieve wijze over de nieuwste product­innovaties. Heb jij een nieuw product of dienst dat ons podium verdient? Wij publiceren er graag over.

Branding

DatacenterWorks helpt datacenter professionals hun nieuwe aanstelling, of buitengewone prestatie, wereldkundig te maken. We doen objectief verslag van jouw nieuws en publiceren hierover op onze website, Social Media kanalen en in het vakblad.

Datacenter Vacatures

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Dan biedt DatacenterWorks diverse mogelijkheden om jouw vacature onder de aandacht te brengen. En omdat we in direct contact staan met alle datacenters in Nederland weet je zeker dat jouw vacature de ideale kandidaat bereikt.

Expertsessies

DatacenterWorks organiseert fysieke- en online bijeenkomsten waarin experts uit de praktijk van gedachte wisselen over uiteenlopende thema's. En uiteraard doen onze gespecialiseerde redacteuren objectief verslag op onze online & offline communicatie­kanalen.

Markt­ontwikkelingen

DatacenterWorks publiceert over trends & ontwikkelingen op het gebied van o.a. monitoring, koeltechniek, beveiliging en duurzaamheid. Wil jij jouw inzichten delen met onze doelgroep? Neem dan contact met ons op.

“Eric is gedreven en zeer goed ingevoerd in de indirecte distributie van IT services. Hij heeft een enorm netwerk en bereik. Met hulp van hem is het Xelion gelukt in de afgelopen jaren een succesvol partnerkanaal te ontwikkelen.”

Arthur van den Ende
Directeur Xelion

PR met garantie op plaatsing én bereik

Vertel je verhaal aan duizenden IT-specialisten

LuteijnMedia doet objectief verslag van belangrijke ontwikkelingen in de Nederlandse IT. En via onze platforms zorgen wij ervoor dat jouw boodschap aankomt bij jouw doelgroep. Wil jij dat ook? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.