ITchannelPRO is hét nieuwsplatform voor Telecom- en IT business­partners

ITchannelPRO staat via haar website, digitale nieuwsbrief, social mediakanalen, LinkedIn, het vakblad, expertsessies en C-level ronde tafel bijeenkomsten in nauw contact met ca. 90% van de beslissers in de Nederlandse IT-branche. Onze doorgewinterde IT-redacteuren brengen hen dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws, bedrijfsontwikkelingen, vacatures en IT evenementen. Wil je telecom- en IT bedrijven bereiken? Download de mediakaart of lees verder.

Mediakit 2023 Bezoek het platform Bekijk het vakblad

Kerncijfers

De impact van ITchannelPRO in cijfers:

0

bereik in de telecom- en IT branche

0

volgers op LinkedIn

0

magazines per jaar

0

oplage magazines

0

nieuwsbrieven per jaar

0

abonnees op onze digitale nieuwsbrieven

0

unieke websitebezoekers per maand

0

websitebezoeken per maand

Eric Luteijn

Hoofdredacteur Eric Luteijn over ITchannelPRO

“ITchannelPRO verbindt leveranciers, distributeurs en resellers in Telecom en IT.”

ITchannelPRO wordt gezien als de primaire informatiebron voor ruim 8.000 businesspartners in het IT- en Telecomkanaal in de Benelux. Het kennisplatform informeert op onafhankelijke en journalistieke wijze over trends en ontwikkelingen in de IT, fusies en overnames, management-wisselingen en vacatures. De interesses van de lezers komen terug in de achtergrond­artikelen, thema-interviews en opiniestukken van deskundigen en branchespelers.

Lezers van ITchannelPRO zijn als C-level manager, sales en marketing manager van leveranciers, distributeurs, resellers, ISP’s, system integrators en operators verantwoordelijk voor het besturen en ontwikkelen de IT- en telecomactiviteiten van andere bedrijven. Ze blijven ze op de hoogte van de ontwikkelingen in het IT-kanaal via de crossmediale uitingen van ITchannelPRO.

Meer weten? Neem contact op met Eric Luteijn bereikbaar op +31 653 510 690 of stuur een e-mail naar eric@luteijnmedia.nl.

Neem contact op Gratis ontvangen

Onze Diensten

ITchannelPRO helpt o.a. met de verspreiding van:

Bedrijfsnieuws

ITchannelPRO doet op journalistieke wijze verslag van bedrijfsnieuws en zorgt er met haar eigen communicatie­kanalen voor dat het haar doelgroep bereikt.

Productnieuws

Als IT-leverancier, distributeur of resellers krijg je bij ITchannelPRO de kans jouw productnieuws direct onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

Branding

In diepte-interviews en rapportages besteedt ITchannelPRO aandacht aan de expertise en prestaties van uitblinkers in de Nederlandse IT- & telecombranche.

IT Vacatures

ITchannelPRO beschikt over de grootste geprofileerde database van IT-professionals in Nederland. Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers met werkervaring in de IT? Plaats je vacatures op ITchannelPRO en bereik de doelgroep.

Events

ITchannelPRO helpt bedrijven en instellingen bij de promotie van uiteenlopende netwerkbijeenkomsten. En doet verslag van deze evenementen via haar eigen communicatie­kanalen.

Ronde Tafelgesprekken

De redacteuren van ITchannelPRO hebben warme relaties met alle belangrijke spelers op de Nederlandse IT-markt. Tijdens onze Ronde Tafelgesprekken brengen we deze C-level managers samen. En doen hiervan verslag op ons platform.

“ITchannelPRO is zeer goed ingevoerd in de indirecte distributie van IT-diensten. Hij platform heeft een enorm netwerk en bereik. Via ITchannelPRO is het Xelion gelukt in de afgelopen jaren een succesvol partnerkanaal te ontwikkelen.”

Arthur van den Ende
Directeur Xelion

PR met garantie op plaatsing én bereik

Vertel je verhaal aan duizenden IT-specialisten

LuteijnMedia doet objectief verslag van belangrijke ontwikkelingen in de Nederlandse IT. En via onze platforms zorgen wij ervoor dat jouw boodschap aankomt bij jouw doelgroep. Wil jij dat ook? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.